Kände att min baby ska få lite kärlek med! Söt? JA!!!


(:

Jaha ännu en tråkig dag framför mig. Var lite duktig och sprang en runda i morse. Måste skaffa mig bättre kondis, den är inte riktigt tillbaka sen Thailand. Nu är de uppehåll med fotbollen så tänkte ge mig ut och springa när jag orkar. De är väldigt mycket mentalt för de är fan inte skoj. Det är ju skönt efter och man känner sig duktig men ändå tanken att ge sig ut är inte skoj.
Idag kommer Carro hem från Turikiet, hon har vart där i 2 veckor och de ska bli underbart att träffa henne igen. Underbara människa.
Och minns jag inte helt fel så kommer de 2 snyggaste svenskar från Norge hem snart. ÄLSKA DE! Nu kanske man inte behöver vara mobbad och ensam!! :D
Jag är dock så fruktansvärt avis på Emma p och Frida som åker till Paris om nårra veckor till Jennie. Den lillla flickan saknar jag sönder. Usch vad jag hade velat åka dit och leka med henne en vecka. Men de får vänta, måste först betala tillbaka skulder till mamma och pappa och sen samla ihop lite pengar för att kunna åka. De blir nog veckan efter jag slutat på GEkås. Jag kan knappt vänta att få se hur hon har de, alla vänner och sitta som ett fån och inte fatta ett ord vad nån säger. Men jag kommer bara att ÄLSKA de!! Hon har ju nästan typ pojkvän med så ska bli skoj att träffa honom lite med. Usch, jag hade verkligen inte tvekat att åka om jag kunde.
Känner med att jag är så sjukt uttrråkad på att vara hemma så har betämmt mej att om Emma och Danne åker till Norge så ska jag fan med. Förr kände jag mig lite låst med pojkvän och de är så sjukt skönt att inte ha de. Jag kan göra vad jag vill och de är resa och hitta på nya saker. Så känner att Norge är ett bra sätt. De kommer bli en upplevelse i sig. Jag hade gärna åka till varmare land i nått år men Norge är iaf nått!! De påminner mig om Thailand, fyfan va underbart de var! Jag hade gärna gjort om de, livet var helt otroligt då. Vill ha det så igen!! Fan att pengar är så viktigt annars hade jag gjort så mycket mer än vad jag har gjort. Jag hatar pengar! :D
Hmm känns som att jag kommer ha massa utgifter i höst. Ska köpa mig en ny mobil med, den jag har behövs bytas ut!!
Känner att denna sommaren kommer vara den bästa på riktigt länge. Jag har underbara vänner här i Sverige som kommer göra den oförglömlig. Jag kommer jobba mycket med de gör inget, kommer hitta massor av tid för allt annat som ska hittas på!
Fan just nu kan jag nog inte vara lyckligare om man tänker på de. I sommar kommer jag ha de underbart med de finaste vännerna på jorden! Jag kommer träffa min allra bästaste vän genom tiderna i Paris. Leva livet i Varberg och sedan kanske förflytta mig till Norge, asså kan de bli något bättre? TROR INTE DE!! 4
Vilken uppsattsskrivning jag ger mig på mej men känner att jag behöver dela min glädje! Asså SINGELLIVET här kommer jag med storm! Jag tror minsan att jag kommer älska varje sekund. Jag hade ett fint förhållande förr men känner att det är nu de gäller! Efter 3 år så kan jag göra helt och hållet vad jag vill och inte alls tänka på vad nån annan tycker om de eller hur jag inte vill lämna nån. Jag kommer säkert att hitta nån trevlig prick nångång men denna gången ska jag hitta nån bättre!! :D Vad elak jag känner mig men de gör inget för fredrik kommer aldrig att läsa detta ändå:D
Jag är fruktansvärt taggad nu!!! Hoppas några känner mig glädje och kan leva lite på den med!! För kära underbara vänner det är nu de gäller, tillsammans kommer vi ha den bästa sommaren och året ni kan tänka er. Så är det bara!! :D:D:D


LOUISE- LYCKLIG SOM I ........ (:

Jobb..

Nu är de bara en vecka kvar tills man börjar jobba, fyfan va skönt de ska bli asså. Har bara tråkigt på dagarna, inga som är hemma och kan umgås eller något så är bara att sitta hemma och göra inget! Det är skitbra väder ute iaf, hade vart värre att bara sitta inne och dö.
Var på första handbollsträningen sen februari och kan säga att de var jobbigt. Helt klart andra musker än fotbollen plus att de var längesen de användes. Helt död var jag och likaså idag, armarna är helt slut! Men gott var de!!
Kvällen ser iaf ut som de blir kolla fotboll när lillen spelar.. :)

Louise- dåligt :(

Midsommar helg

Ja vad ska man säga... De var i alla fall en underbar trevlig midsommar. I fredags befann jag mig på Ranelid i ett partytält med mängder av folk. Bland annat lilla Coffe, Viktor, Claes sen vänner till dom. Vissa har man träffat förr men även nårra nya. Folket hade hyrt ett partytält som stog uppställt på fotbollsplan där. Vi hade bra musikanläggning och bara massa mys hela kvällen. Träffade på Coffes klasskompis och hans kompisar från Borås med. Trevligt folk men får säga att kvällen slutade inte riktigt helt som de var tänkt kanske. Jag träffade på en söt liten pajk som jag även har umgåtts med i helgen. Sen var de en annan kille som hade fått lite för mycket dricka så fick hålla på att väcka han innan jag fixade taxi till han. De tog tid kan jag säga er!! Tillslut innan taxin kom hade han la blivit lite mer nykter men kändes bra att fått hem han iaf.
Sen var de bara hem och sova för att sedan åka ner till Halmstad på lördagen. Vi var lite på stranden, åt underbart god mat och umgås lite. Trevligt iaf. Sen på kvällen hängde jag på Håstens camping med Boråsare :) De gjorde jag även idag innan jag spelade sista matchen innan uppbehållet. De gick inte alls så bra, vi ägde i första halvlek men lyckades inte göra mål och i andra lyckades de ta över och göra 2. Inte skoj alls!! Sen blev de underbar grillning och tårta:D GULDHELG!! :D

Louise- puss på alla söta!! :)

Mina skor (:


Tiden går långsamt...

De händer typ inget alls på mina dagar, försöker hitta på saker att göra men vad finns de och göra när de flesta jobbar eller är borta. Gå ner på stan eller en promenix. Har börjat gå på mycket gif ff matcher för att komma ut lite. Igår efter min fotboll kollade jag B-laget mot typ Halmia från Halmstad, fyfan va dom klagade. Jag hatar när lag gör de, är fula spelare och bara klagar. Hatar verkligen de. Kollade också lite yngre fotboll med med fotbollskompisarna.
Tror att Lilla Träslöv vann över Gif där och i B-laget vann Gif vilket var ganska skoj.
Idag undehöll jag mig iaf med att gå ner på stan kände lite för att kolla och köpa skor. Lägger upp en bild (: De blev lite mer än så, kostade mig 500kr att vara en runda på stan. De är illa!
När jag väl var hemma lagade jag mat, underbar sallad! Sen var de bara att invänta kvällen för att gå och kolla Gifs A-lag spela. 2-2 blev de, men skoj att titta på ändå.
Känner mig grymt taggad tills när jag börjar på Gekås, har aldrig varit såhär desperat av att börja jobba.

Louise-Dissad :(

Gammal! :S

Börjar bli så himla uttråkad på att bara vara hemma. De händer ju inget alls. Uppskattar inte att bara ta de lugnt och vara ledig. Men snart börjar jag på Gekås och de ska bli grymt skönt. Ha nått att göra pplus att få lite inkomster, är inte helt pank men de börjar tryta.
I helgen hände iaf inget speciellt, mamma och pappa kom hem från Turkiet i lördags. Hämtade dom i Göteborg. Jag fick dock sitta och vänta för deras flyg var försenat. Och deras j-vla parkeringar däruppe, jag kan bara säga att de var fruktansvärt pinsamt och att jag lär aldrig göra de igen! Sen på kvällen så kom mormor och morfar på besök och vi firade mammas födelsedag. :D
Sen finns de inte mycke att säga, de har varit toppenväder så var ute och gick med Coffe igår. Känner mig dock ganska gå gammal, vi satte oss och tittade på en gäng ungomar, HAHA känns jväligt skumt att säga så men iaf. De spelade hög musik, smådrack, badade och diskuterade saker som om 9:an är slappare än 8:an. De är sjukt ju, skitlängesen man tänkte på de. Som sagt inte ens 20 än och känner mig som 30. Hmm, lite dåligt!



Louise- börjar bli gammal! :P

Veckan

Måndag
Idag var de studenten! Jag blir fruktansvärt avis på alla som tar den, vill ta den igen för de är fan den bästa dagen i sitt liv typ. Underbar är den! Iaf så gjorde jag egentligen inte så mycket, började dagen men att åka till stan för att köpa rosor som jag skulle ge bort. När jag var hemma igen slog jag in dom i plast och fixa grattis till studenten kortet från mig.
Efter de ringde Emma p. vi skulle gå ner till drottningblankas student som startade 1 timma innan ps. Vi gav och kramar till Lovisa och Erica som gick där. Sen var de bara cykla upp till Sparbankshallen och vänta på att alla skulle springa ut. De var så sjukt mycket folk! Man kunde typ inte gå nånstans! Jag hade 2 måsten som jag skulle till, Emma A och Emmie!! Så när jag gett dom gav jag till de jag hittade. De var lite svårt, Emma tog sån tid på sig och sedan höll jag på att missa Emmie. Men jag lyckades. De sista roserna blev till folk som redan hoppat på flaket.
Efter att alla hoppat på flaken och skulle åka cykllade jag och Emma p ner till stan för att ställa oss och titta på de fulla studenterna. De var sjukt skoj att se. Dock fanns de vissa flak som inte alls var roliga. Typ ingen musik och bara stog och tittade. Medan de fanns andra som hoppade så jävligt att man trodde flaket skulle gå sönder. Men de är ju så de ska vara. Blev sjukt sugen på att var med dom!
När dom åkt 2 varv åkte vi hem igen. Vid 6 körde jag mig och Marcuz till moster för äta studentmiddag. Både Emmie och Linus hade sin studentmiddag där så var ganska mycket folk. Jag kände mig lite elak, heja lite och hoppade på maten typ först men var så sjukt hungrig. Efter nån timma åkte jag ut till Tvååker till Emmas student. Där blev de god tårta och mys. Hon öppna lite presenter mm. Sen var de bara att köra till Emmie igen och tillbringade resten av kvällen där.

Tisdag
Skolavslutningsdagen, tanken var att jag skulle upp för att kolla Tobias, min mista kusin på 12 år i kyrkan. Men han ringde och väckte mig vid 8 och sa att de snart skulle börja så jag orkade verkligen inte så blev inte så, den skulle egentligen börjat 10 men moster hade lite fel info. Iaf sen gick jag upp och träffade släkten vid 1 för att äta lunch. Kan säga att den lunchen var svår att komma till. För först visste vi inte vilka som skulle med, sen ville Emmie och Linus med så när vi redan var på väg hämtade vi dom och då säger Marcuz att han vill med och skulle komma med bussen om en kvart och då blev Lina irriterad och inte skulle hinna så lämna av henne och sen hämta Marcuz. Så de blev alltså jag, mormor, morfar, moster, Marcuz, Emmie och Linus. De blev mat på Pasasollen eller vad de heter på Getterön. Gott var de!! Sen blev de hem innan de blev fest.
Vi träffades hos Emma och Linnea först. sen iväg och kolla korpenfotboll, dom van med 6-1 tror jag. Emmas pojk och deras lag! Sen skyndade vi oss med att fixa mat och sedan satte vi oss hos mej för mat och supande. De var jag, Emma, Linnea och Ida. Sen kom även Frida h. :D Underbar kväll flickor! <3
Senare drog vi ner till stan och kolla lite Dead by April som spelade. De var la sådär, vi gick snabbt in på krogen. Var lite på Cheers och lite så. De var mest studenter men hade skoj ändå!

Onsdag
Vaknade sent och åt frulle. Gott var de. Och vädret var helt underbart så jag stack ner till stranden och sola och läste lite bok. Gott var de. Sen var de dax att åka hem och käka innan träningen. De blev goda hamburgare! Sen var de träning med springning och god träning. Fotboll är GULD! Sen var de bara hem och sova för skulle upp tidigt imon.
De som var lite tråkigt var att inatt åkte finaste Carro till Turkiet i 2 veckor! Men de går fort!

Torsdag
Vaknade halv 8 för att fixa mig och käka frulle innan jag körde ner till Halmstad till farfar och faster. Var där efter 9 för dom hade stängt av motervägen så var tvungen att ta en omväg men de gick bra ändå. De blev lite fika hos faster först och sen ner till staden för lite shopping. De blev lite linnen och kortbyxor. Sen blev de den underbar pajbuffen, GOTT!
Sen försvann faster till jobbet och jag och farfar hem till han och kolla VM. Jag sov lite under första matchen men var så sjukt trött. Andra matchen var bättre och jag blev helt inne i den, kommer inte ihåg vlka som spelade men de gör jag aldrig så! Sen vid 6 körde jag hem igen. De blev dock en runda till mormor och morfar för att fylla på spolarvätska och käka kvällsmat, lika mysigt som alltid. Sen körde jag hem och kolla lite tv vilket jag håller på med just nu.
Veckan som gått har varit kanon! De var så j-vla underbart att träffa underbara Ida och Linnea som var hemma en runda. Om 2 veckor är dom hemma för gott och de ska bli så himla skoj! Jag tror denna sommaren kommer bli den bästa sommaren någonsin! Och jag bara ÄLSKAR DE!!!!!
De som är mindre skoj dock är att jag fått nån influensa, har skitont i halsen och hostar men hoppas de g¨r över snart! :D


Louise- fantastiskt underbart!!

Söndag-Bal

Söndagen började lunch och jag städade efter igår. Det var mycket som var tvungen att ta bort och fixa men helt klart värt de!
Sen var de bara vänta tills jag skulle gå och kolla på balen. Jag träffa mormor och morfar nere i stan för att se den med dom och ta lite kort. Sjukt mycket folk var de i stan. De var jättemånga som gick balen, typ 600! alla var jättefina och massa man kände igen. Alla var så fina, särskillt min lilla kusin Emmie Eklund och Linus. Söta var dom ihop! Jag tyckte även att de var lite mer variation än förra året då jag gick. Men jag vet inte. De var iaf första gången jag såg på balen, brukar alltid hamna en match då, men denna gången började matchen inte förän efter balen.
Jag tog lite kort på balenfolket och träffa Carro innan vi cyklade till samlingen. Vi spelade mot de som ligger 2 i serien och VINST blev de med! 6-0!! SJukt bra jobbat alla tjejor!!
Jag orkar inte skriva mer nu. Skriver om hur STUDENTEN var imon! Den var skoj iaf!


Louise- trött! ^^

Lördagen

...Resten av dagen tog jag de lugnt, handla och städa innan folket skulle komma till mig för fest!
Coffe var här först, vi satt ett bra tag innan Johanna, Simon, Joel och Per kom. Då satte festen igång, de var långt ifrån alla men vi började lite spel och jag satte fram lite chips dipp mm. Vi tjöta lite och så och så småningom började resten av folket komma. Alla underbara människor som kom förutom dom ovan var Emma, Linnea, Ida, Carro, Danne, Putte, Victor, och Claes. Sen blev de lite dans och musik, Linnea hade med skiva så fick till och med bättre ljud än bara från datorn.
Det blev mycket spel, lite fotbollskollande för nårra, dans och mycket mycket tjöt. Jag älskade Puttes och Dannes dans, haha så jävla söta! Och dom bara älskade de!
Sen kom även min vattenpipa igång, den funkade dock lite dåligt. Köpte den i Egypten men hade egentligen inte avsikt att använda den, men iaf när den inte gick igång ville folk hämta Victors vattenpipa. Han bor bara 10min härifrån så den blev hämtad och de satte igång den. Jag var knappt därute för var inte så intresserad men men dom som använde den gillade de:D
Mitt i allt med hoppade bror min in i festandet, men tänker inte säga så mycket mer om de, han var mest jobbig typ!
Men kvällen var helt underbar, helt otroligt underbar människor jag känner!
När klockan blev 11 tyckte vi de var dax för att dra oss mot krogen, vissa tog sig ner på cykel och nårra med taxi. Jag tog mig tillfället att åka taxi! Vi gick till Cheers där vi tillbringa resten av kvällen. När vi kom var de inte alls mycket folk men de kom mer och mer hela tiden! Jag spelade på bordet idag med, satte in 100 och gick därifrån med 140, det är ändå bra! Och hon som jobba var skittrevlig, hon var kanske runt 30 så hon har nog jobbat med de ett tag! Men de fanns ju tex lilla Per som också spela. HAHA! Han hade vinst på 500kr men blev lite spelgalen och spelade bort hela sin vinst och gick back istället. Stackare!
Jag hade en så sjukt rolig kväll asså! Vi dansade sjukt mycket och hade sån jävla skoj kväll! Träffade på mitt ragg från förra veckan så de var skoj. Träffade även söta Frida som jag inte sett på ett tag, de var roligt att tjöta lite med henne. Kanske blir Paris med henne och Emma P. Hoppas bara att jag kan. Träffa på Elin med, de blev inte så mycket prat med lite iaf. De var mycket folk helt enkelt! Hoppas jag inte glömmer nått annat som är värt att nämna! Jag kan bara sammanfatta kvällen som underbar om ni inte redan fattat de! Jag tog de dock bra lugnt ikväll för imonkväll är de viktig fotbollsmatch!
Kommer nog att lägga in lite bilder sen eller så finns dom på min facebook sen! :D


Louise- KVÄLLEN!!!!<3

Fredag och in på lördag

Glömde eller hann inte riktigt skriva igår så gör de idag istället. Dagen började iaf med att jag gick upp 9, var ju sittrött igår så sov från9-9 det var skitskönt! Jag behövde verkligen sova! sen drog jag ner till gymmet där de bara var massa biffar som vanlig så man känner ju sig lagom dum. Men tog en runda och cykla sen hem.
Efter jag käkat lite och så träffade jag Carro på stan där de blev lite shopping som egentligen inte var tanken. Men med tanke på att skatteåterbäringen har kommit så unna jag mig lite.
Efter stan åkte vi hem till Carro och kolla lite tv. Märkte då att jag fått sjukt ont i foten:S Så Carro tvingade mig att ringa till nån upplysning och fick veta att de troligen är en inflamation i foten! INTE BRA! Kan ju inte ens trampa ner! Men de lugna sig lite men är inte bra än. Sen cykla jag hem och följde med mamma och pappa för att titta lite på Gif innan jag skulle gratta Coffe som tagit studenten!
Hos Coffe var de massa folk, släkten hade åkt men alla vännerna var där och de bjöds på god smörgåstårta! Sen vid halv 11 tyckte jag de var dax att åka hem och sova en stund innan jag skulle köra mamma och pappa till flygplatsen. Jag la mig vid 11 och somna id 12 kanske.. sen vid kvart i 3 kom mamma in och väckte mig så de var bara att gå upp. Tog mig lite kaffe och hoppa in i bilen och körde upp till Landvetter. Blir så sjukt avis. vill med åka iväg! När jag lämnat av dom åkte jag i partybilen hem. Var ju tvungen att hålla mig vaken. Sen väl hemma tog jag lite frulle vid 6 och la mig på soffan och somna om...
Mer om lördagen kommer imon! :D Puss på alla!


Louise- kalasa ikväll ska bli skoj! :D

Torsdag

Börja tro att jag har riktigt att jag har sömnproblem. Tar ju typ 2-3 timmar att somna för mig och sen sover jag knappt bra. Har varit så sjukt trött idag fast jag gick upp 12. Jag var dock lite duktig för gav mig ut och sprang en stund i småregnet. Sen blev de frulle med underbart god paprika!
Sen hände inte mycket, Coffe och Carro kom på besök och jag gjorde mat till mig och ungen i huset. Sen gick Carro hem och jag och Coffe åkte ut på landet för att lämna nått och sen kolla vi till nya Hajen. Sjukt stort och allt är helt förändrat men kan nog bli bra tillslut.
Snart ska jag sova för jag är så himla trött! Ha en bra dag alla!
Haha just de hoppas min början till nya blogg ser okej ut:D

Louise - trött som bara den!!

Onsdag

Idag skulle jag och Emma vart på gymmet men blev inte så för hon hade skytt hela natten, stackare!<3 Iallafall så valde jag att gå upp lite senare men blev istället väckt 10 av knackande på dörren. De var Helena som skulle lämna nått till Jakob, jag tänkte att ja nu var de dax att gå upp. Jag hade planer på att åka till gymmet själv och klädde om men kunde inte hitta kortet till enjoy så fick skita i de.
Istället tog jag frulle och bara lät dagen gå. Det var helt hemskt väder ute, regn, regn, regn och ännu mer regn. De slutade la runt 4 men då hade hela dan gått så var bara att vänta på fotbollen kl 6.
Jag hittade dock mitt enjoy kort senare, eller de var Coffe som hade sett de på mitt rum och sa var de var så imon blire nog gymmet!
Träningen gick väldigt bra, först är lite slingan och styrka och sen bara massa boll! Hade dock lite ont i magen, de var inte skoj men nu är de bra.
Sen var de bara upp på cykeln och köra hem och käka lite kvällsmat och PAPRIKA! Fyfan va gott de är! <3
Har också funderat och kollat runt lite idag på en Parisresa till saknade Jennie. Hade planer på att åka den 28 men har egentligen inte råd så börja tycka att de får vänta tills jag jobbat klart på Gekås. Blir de nårra planer så klottrar jag ner de här sen. Hr även funderat på Oslo med Emma och Danne sen i höst nån gång, men känns lite knäppt och elakt att bara åka med dom. Förmodligen vill de kanske ha lite mer ensamtid så jag kanske bara blir ett tredje hjul? Jag vet inte, dom har inte sagt nått om de utan att de går bra. Men är de nån annan som är på så är de bara att säga till:)
Hoppas alla har haft en underbar dag!!





Louise- snart är de helg, underbaraste Linnea och Ida kommer hem!!<3

SuperGratis.se

En sida där man samlar poäng för att få gratissaker!
Man behöver bara välja vilken produkt man vill ha och sen se till att samla ihop alla poäng man kan.
Tryck på sidan nedan för att bli medlem och hjälp mig idag!
http://www.supergratis.se/?r=69976

Tisdag

Idag började dagen med att pappa väckte mig runt 9 då han var hemma en snabbis från jobbet och drack kaffe. När väl han hade gått så somnade jag bara om. Jag vakna själv halv 11 och begav mig ut för att gå en stund. Sen blev de lite kaffe innan morfar kom. Han hämta mig för att vi skulle iväg och käka lunch. Vi hämtade även upp lilla mamma och så kom moster med. De blev fläskfilesallad på Monark. Gott, och tackar morfar för att han bjöd, det var guld!
Efter maten körde morfar hem mig till Emma!! Vi tyckte att vi skulle fika lite så körde ner till kvantum där bara allt knäppa sig. Vi använde mitt icakort och sen kom jag på att jag inte hade med mitt betalkort så vi fick åka hem till mig och hämta de. När vi kommit till Kvantum igen så funka inte kortet så vi fick be om hjälp, då visade de sig att jag låst kortet på nått sätt så hon i kassan blev fett sur. Jäflasurkärring! Iaf fick vi hämta våra saker igen och betala men fan va arga vi blev på att hon var så tyken!
Väl hemma hos Emma igen kolla vi film, blev först "A walk to remember" (GULDFILMEN) sen körde vi och köpte gurka, morötter och dipp och såg sedan "Allt för min syster."
Underbar eftermiddag med finaste Emma Alzen!<3
Sen när jag kommit hem igen så börja sura pappa komma igång. Han klaga på de stökiga rummet och att jag inte hittat min förbannade kamera. Och sen att jag inte hämtat mina saker som fortfarande fanns hos Fredrik. Så blev sur och ringde Veronica och fråga om jag fick komma. Det fick jag.
Jag körde dit och fick fram sakerna jag skulle ha med mig och leta sjukt mycket efter min kamera men kunde fan inte hitta den så gav upp. Sen sa jag hejdå och gick till bilden. DÅ kom jag på de, jag använde kameran sist när vi var på kickoff eller nått med fotbollen och att jag slängt kameran i bagaget när batteriet dog. Och DÄR låg den så nu är jag sjukt lycklig!!!! :D Nu blir jag fotografen igen!! :D
Nu blir de bara mys resten av kvällen och imon blire gymmet med Emma!!!<3



Louise- Skitlycklig över sin funna kamera!!

Veckan och helgen ju!

Känner att det går inte så bra för mig här.. och när den söta Emma alzen skrev tyckte jag nog att de var dax. Har dock funderat på en annan sak, att när man läser alla andras bloggar så är dom så himla fina och så kommer man till min trligt fula, men kan inte göra nått åt de för fattar inte alls hur man gör de...:( men men det är bara att gilla läget för dom som läser.

Iaf veckan som var har varit lugn, de händer inte så mycket med livet mitt, bara går hemma på dagarna och tränar, träffas vänner till och från. Tiden går så fort, väldigt fort. Vilket egentligen är bra för känner att de är tråkigt att bara vara hemma hela tiden. V.27 börjar jag ju på gekås så längtar verkligen för jag är bara uttråkad hela tiden.
De enda lite ovanliga denna veckan var dock att jag har arbetat gratis för jysk, de börja i torsdags då dom började med sin lagerrensning. Det var skitkul, jag lovar även om jag inte fick nårra pengar, moster som är chef bjöd iaf på lunch. Så fick umgås med både henne och morfar som också jobbade lite.
Det som var lite jobbigt var att jag fick en himla massa frågor om olika saker som sängarna och de och kunde inte ett skit!!! Men de var bara att skicka kunderna vidare så de gick bra ändå. JAg märkte verkligen att de som jobbar på Jysk älskar sitt jobb och alla människorna där. Var även där i fredags också:D

Helgen som var nu var iaf väldigt bra helg, träffade coffe i fredags och tog de lugnt som de brukar vara, träffa nog också hans komisar viktor och claes, tror de var i fredags iaf. Kollade lite på deras bil som de köpt och ska göra om och kan säga att den ser fasen inte bra ut och när de väl håller på att göra om den så är dom inte så nogranna men men får la se när den är klar om den kan bli något fint.
Sen på lördagen var de fotboll som gällde, men först en runda till jysk med mamma och pappa. Moster jobba, morfar och mormor så det var typ släktkalas där ute. Alla tyckte hela tiden att vi är så himla lika jag, mamma, moster och mormor men har hört de så många gånger nu så. Vi var la där en timme innan vi tyckte de var dax att käka så släkten åkte till parasollet ute på 5vik för att käka.
Då kommer jag på att jag ska vara på östervi och hjälpa till när Gif skulle spela mot lilla träslöv så får kasta i mig maten, coffe kommer och hämtar mig för han skulle med hjälpa till lite. Så kom 10 min försent till Östervi men visade sig att de inte gjorde nått. I alla fall så fick vi ge ut programblad till alla som kom och sen kunde vi bara titta på matchen. 5-2 tror jag att de blev till gif.
Efter matchen åkte jag hem och fixade mig för kvällen, åkte sedan till Carro vid 7 och såg på när hon fixade sig. Sen bärde de av till Joel där vi befann oss mestadels av kvällen. Det blev lite fotboll, kubb, fyllespel, musik och massa skoj. Vi var massa folk, jag, Carro, Joel, David, Per, Simon, Johanna! Skit trevligt var de.
Iaf efter 11 nångång drog vi ner till krogen där vi träffa massa annat trevligt folk. Det är alltid nån man inte sett på länge som man är glad för att se. Senare kom även Coffe och Viktor in så de blev prat med dom.
Sen träffade jag även en annan trevlig Viktor som de blev lite prat med:D Sen tyckte carro att de var dax för rulle så vi gick till campino och köpte oss nårra som vi dela på. Sen gick jag, Viktor och Coffe hem åt vårt håll och dom andra åt sitt. Viktor hade ett bra tempo hem så jag och Coffe pratade massa på hemvägen. Tack vännen för att du är en sån underbar vän!<3

Tack alla andra med som gjorde kvällen till något otroligt skoj! Det görs om snart igen! :D

Söndagen blev väldigt seg, jag gick över till Viktor, Coffe och Claes på ranelid, tog en runda på 3toppar vilket var väldigt gott, sen kolla vi loppis där dom köpte nårra gardiner till nått. Sen blev de lite film på kvällen så det hände egentligen inte mycke:D


Louise- Är så sjukt glad för alla mina underbara vänner som finns för mig. Älskar er!!<3






RSS 2.0