Ao nang

Tisdag 23 feb

Idag at vi frukost pa rummet, det blev knackebrod och skinkost, sedan kopte vi oss lite vatten och gick tillbaka for att vanta pa bussen som skulle ta oss till ao nang. Efter 20 min vantetid ringde jag till travel... och de sa att de
genast skulle skicka nagon. Totalt stod vi i 40min och vanta pa bussen och nar de val hade kommit sa fick vi inte ens plats i bussen. Sa chafforen pratade med en kille och sedan fick bara jag och jennie aka en egen taxi och det var guld. Foresten innan vi Sen hoppade vi av bussen, fick marke att vi skulle till ao nang och hoppade pa baten. Vi satte oss hogst upp och njot av solen och vinden. Forresten sa "glomde" jennie sin ring pa rummet trodde hon sa hon kollade en extra gang for att jag sedan sag den pa hennes hand dar hon hade satt den under natten! HAHA!
Under sjalva batresan markte jag aven att mina solglasogon hade gatt sonder sa hogst pa listan blev ett par nya. Det tog ca 2 timmar att resa till ao nang plus att vi fick vanta lite med. Nar vi skulle hitta hotell stannade vi forst vid ett stalle som hette green park och dar var det en jattefin bungalow men lite for dyr och sa fanns det en budget dar inte ens taket var helt utan att djur kunde krypa hur dom ville sa NEJ blrev det pa den. Sen kollade vi ett till som var fullt sa vi blev utlurade till langt ute i stan till ett mysigt boende men som sagt det var langt. Sa vi akte tillbaka och gick over gatan och hittade Yellow Sun for 500b natten, vralhungriga som vi var tod vi det och skyndade oss till donken och at stora malet. Det var lite skoj i kassan dar for jennie och han i kassan fattade inte varandra ett skit och det var sa javla skoj att han knackte sig at henne. Nar vi kom tillbaka efter vi kopt vatten som vi tankte lagga i kylen markte vi att vi inte hade nan och inte heller nagon tv! Sen blev det shopping lite, vi kopte oss dricka pa starbucks, ett par solglasogon till mig, ett linne och varsin troja att ha nar vi snorklar.

Onsdag 24 feb
Idag tog vi sovmorgon och gick upp 12. Vi packade och tog var frukost pa subwag, gott var det! Sen vandrade vi ner till stranden och la oss pa sarongerna i skuggan. Dar trafffade vi en svenska tjej fran vannersborg, Linda som vi pratade lite med, en trevlig flicka! Vi pratade pa och bestammde sedan att vi skulle ut och ata tillsammans pa kvallen eftersom hon nu reser ensam. Pa stranden gick aven jag och jennie kollade aporna 2 ggr, andra gangen tog vi med kameran sa vi fick lite kort, jag hade aven en apa som hoppade upp pa mina axlar. Darefter gick vi till rummet och vila tills vi skulle traffa Linda pa donken. Vi gick nastan direkt och satte oss och at en jattegod buffe med allt mojligt for 250b. Vi satt dar nog i 2 timmar och prata och at. Mys! SEn kollade vi lite shopping. Linda kollade aven vad en bambutatuering kostade for hon ville gora en innan hon aker hem(1mars) Shoppingen idag iaf blev ett solstick till jennie, 2 par billabong kortbyxor och en god choklad dryck.

Torsdag 25 feb
Idag steg vi upp halv 10 och packade vaskorna for stranden, vi kakade forst frkost genom ett kop av av en jordgubbsyoghurt, apelsinmjolkdryck och varsin banan nutella pannkaka. Grymt god frukodst! Nar vi at var frukost kom Linda forbi som var pavag till sitt nya hotell som nu ligger precis bredvid oss. Jag och jennie gick iaf ner till stranden och kopte oss en tur och retus biljett till West railay beach. Vi akte dit och snorkla men det var inget att se, vattnet var grumligt och stenigt. Det borjade sedan blasa upp och bli molnigt sa vi akte tillbaka sen. Vi sag dock pa stranden att det var ett brollop pa g, sott som fan. det ar ett sadant brollop man vill ha! Nar vi kommit tillbaka efter att vi spanat in longtailbatsforaren och vart med om en blasig fard kom vi hem och la oss och vila. Pa kvallen sen traffade vi linda igen och gick till en mysig resturang och at chicken cashewnut, hur det nu stavas, men det var grymt gott. Sen kollade vi runt lite och bestallde en trip tills imon och lite sa. Sen var det dax for hemgang, vi och linda skulle upp tidigt sa. Men fick iaf prata med den finaste killen pa jorden pa kvallen. Alskar dej FREDRIK! <3

Fredag 26 feb

Idag steg vi upp 8 for att aka pa var trip med paddla kanot och rida pa elefanter. Vi skyndades oss och tog frukost pa 7 eleven , kopte varsin ham och cheese toast och varsin bananshake! Sen stog vi och vanta pa bussen en stund. Chafforen var typ tokigt, han korde okej men drack ol, plus att han var skoj! Vi korde i typ 30 min innan vi var framme vid paddlingsstallet, vi akte med 4 japaner, 3 tyskar och 2 indier typ. Vi korde igenom berg och lite sa. Vi traffade aven apor och pa andra stallet sa var det indierna som fick en apa pa sin kanot och fick den sjukaste paniken, de valte med sin bat och hade med sig 2 kameror i fallet, inte alls skoj. Det var aven en liten pojke som larde paddla typ. Han var forjavlig for han skvatte vatten som fan och retades sa. Sen akte iaf alla tillbaka och vantade pa att det skulle ta oss vidare. Vi akte till ett stalle dar vi skulle ata och det var en mycket god lunch. Sen fick vi vanta dar ett bra tag sa vi passade pa att hoppa ner i kallvatten som fanns dar, det var jattefint och jatteskont. Sen korde de oss vidare sa vi red pa elefanter men det var sadar har ju gjort det forut. Indierna red sjalvklart inte pa dom! Men sen var det en liten elefant som visade vad han kunde och jag fick ligga ner och fa elefantmassage som var hans snabel som slog lite, sen barde det av hem. Nar vi var tillbaka la vi oss och sov lite, sen gick vi ut och at pizza och Linda shoppade sonder nu till alla darhemma eftersom hon aker snart. Och nu sitter vi har och fdar se hur morgondagen ser ut!

ha det sa bra alla!

Jennie halsar for fullt!

Louise hjarta pa dej alskling, saknar dej!

Hej fran Kata.

Sondag 21 feb
Idag borjade vi med att ata varan "goda" frukost for sista gangen, sen var det bara upp till rummet och packa vaskan for att vi skulle bege oss till kata omradet. Vi fick betala 2800baht for 2 natter, och det var dyrare an vi trodde att det skulle vara. Sen tog vi iaf enn tuktuk till kata for 400baht och checkade sedan in pa golden beach house som kostade 1600 baht for 2 natter. Sedan gled vi ner till stranden och la oss dar. vi kopte oss en god macka och bada och njot. Det blev dock godare framat kvallen, man satt inte och svettades som en gris vid 4. :) Sen gick vi till hotellet och fixade iordning oss for att ga ut och kaka. Vi at pa ett fint stalle for 200 b, da fick vi flaskgrillspett och bakad potatis, gott! Sen gick vi runt och shoppade och sedan drack en kokosnotshake ur en kokosnot. Shoopingen idag blev en taring, en fin gul vaska och 2 filmer.

Mandag 22 feb
Idag gick vi forst till ett litet frukoststalle dar vi fick 2 mackor, tee och jos fpr 100b. Sen gick vi ner till stranden och lag i den goda skuggan och laste bok typ. sen gick vi hem igen for att kopa oss lite cola och ta en oilmassage, vi gick dock ner till stranden fore massagen for att ta lite kort och sedan gick skit svettiga till massagestallet och fick den goda massagen. Denna gangen var det grymt mycket battre an i patong, hand och fotmassagen var grym plus att jag fick behalla min bh pa. De som jobbade dar trodde att jag och jennie var tvillingar och ville inte ge sig med det, men till slut fattade dom. Sen gick vi ater till hotellet for att fixa oss, vi gick sedan ut och at en treratters middag med vitloksbrod, och varm reaaten som vi trodde var kott men som var fisk, baraccuda, och till efteratt frukt, en av dom kallar vi fotsvettsfrukten. :) den var inte sa god. Nu ska vi snart bestlla en resa till ao nung sa ska vi resa dit och bostta oss dar ett par dagar.

Hoppas alla har det grymt bra i snon dar hemma.

Jennie halsar igen till alla
Louise alskar min pojkvan mer an nagot, saknar dej! <3

In Thailand <3


Hej igen

19 feb fredag
Vi borjade med dagen men ett par timmar pa standen. njot badade och at den goda ham and cheese mackan! GULD! SEn drog vi oss hemmat och jennie la sig och vila medan jag fixa naglrna. skrev brev och kolla tv. Sen vackte jag jennie och vi bestammde oss for att testa nattlivet har i patong. Vi kope oss lite barccadi och satte oss pa rummet for att borja forfesten. SEn fram mot 10 gick vi ut och valde att forst besoka en rock bar vid namn rock city, dar var det ett liveband som bara spelade rock, dar vi tog vi en drink som hette singapore sling, ratt sa god bara att den var ganska stark. Det var lite roligt med for bandet fragade om hur manga som kom fran olika lander. DEt var hur manga som helst austialienare, sen kom han till sverige och det var jag och jennie som skrek endast och alla kollade pa oss mobbade typ, HAHA fett skoj var det. Plus att jag slog till min drink sa fick lite av drickan pa mej men inte aslls mycket! HAH! SEn efter en stund markte vi att det var brak i en trappa och det var 2 killar som var arge. Sen kommer hela barens personal och skulle stoppa det, men en av killarna var helt galen sa personalen gav sig pa honom sa han skulle sluta. Och personalen var fan helt galen dom med, dom slog den killen med stolar och alllt, och jag skojar inte dom tog upp en barstol och slog den liggande killen! :s Sen gick vi vidare till banglaroad som ar typ horgatan och dar alla barer ar. Dar traffade vi pa en svensk inkastare som kastade in oss pa grabbarna grus. Dar satt vi typ resten av kvallen med manga svenskar och narra fran sweize. DEt var iaf en rolig kvall. Vi var inte sa mycket berusade i alla fall, det ar inget man vill gora har.

20 feb lordag
idag tog vi lite sovmorgon och gick sedan upp till frukosten! Sen fick vi veta att vi skulle byta rum eftersom varat var bokat, vi hade ju inte bokat det forsta rummet fran b;rjan sa lange. sa vi fick byta till ett rokrum men det var helt okej anda. Sen gick vi ner till stranden och njot dar ett par timmar och sen at mackan och njot vidare och bada och traffa mamma och pappa. Dom aker ju snart hem med. Men har dock fatt reda pa att mormor och morfar kommer i mars typ sa ska nog traffa dom da. Dom ar sota! Men far se hur det blir.
Sen iaf gick vi hem och har inte gjort mycket sen dess. nu ska vi snart ut och ata och shoppa! Jag ska kopa ett par nya skor sen ska vi bada kopa vaskor och hattar! :)
Hoppas alla har det skont hemma ocksa i snon! Har ar det bara underbart!


Jennie halsar
Louise tycker fredrik ar underbar!


In thailand<3

Nu ar man in thailand

15 02 Mandag
Vi borjade med att jag sov hos jennie och pa morgonen korde annika oss till goteborg. Dar borjade vi alla med guldfrukosten som var hur god som helst. Sen val pa flyget mot helsinfors borjade vi lagom trott och precis nar man slocknat sa kommer dom med frukosten, det var inte sa gillat. Sedan var vi framme i helsingfors, dar skulle vi bara vanta tills nasta flyg gick. Det tog ett tag kan jag saga och det fanns inte alls mycket att gora dar. Sen fick vi aven reda pa att flyget var 40min forsenat sa det var ocksa trakigt. Flyget skulle typ ta 9 timmar om man inte rakna att klockan andras. Men iaf varan tanke var att vi skulle sova lite eftersom vi kommer fram pa morgonen imon, men det gick inte alls. Vi forsokte men gick helt enkelt inte sa vi satt och spela och kolla film hela natten.

16 02 Tisdag
Vi kom fram tidigt pa morgonen till bangkok, dar var vi tvungna att hamta vara vaskor for att checka in dom pa flyget till phuket. Vi tog oss dock en sekund att ga ut och kanna pa varmen. det det var grymt VARMT! Det tog en sek innan man borjade svettas, det lovar jag. Sen fixade vi in veskorna och satte oss pa flyget. Vi var sa grymt trotta att vi sov pa den timmen som vi flog. Nar vi var framme trodde vi att vi skulle ha transfer till hotellet men sa var det fan inte. Sa tog en taxi for 650b med en timmes taxi till patong. Kan saga att vi sog inte mycket eftersom vi bara sov! Sen var vi framme snabbare an vi trodde och vandrade in pa hotellet i varmen. SEn hittade vi varat rum pa 4:e vaningen och sjalvklart fanns det ingen hiss. Sen sov vi annu mera och vaknade upp pa kvallen och gick ut och at. En grymt bra start pa resan far jag saga.

17 02 Onsdag
Vi unnade oss sovmorgon och gick upp 9. Sen gick vi ner till en STORA frukostbuffen som hade mackor att rosta, lite smor, 3 marmelader och nagot som liknade kaffe. INTE OKEJ!
Efter det gick vi ner till stranden och njot dar ett par timmar, badade i det varma havet och at den godaste mackan. Nar vi skulle ga hem ringde pappa och sa att vi skulle traffas pa stranden sa det gjorde vi efter 10mins prommenad. Tog langa doppet och sen gick ater till hotellet. Da bestammde vi oss for att det var dax att klippa och ta en massage. Nar dom klippte oss tog dom typ inget sa det syns typ inte men det kanns battre. Sen var det skona massagen, jag fick dock vara med om att en massor masserade min brost typ, och utan bh:S INTE OKEJ!
Sen hade vi bestammt traff med pappa och mamma pa kvallen vid ett kopcentrum, det gick dock at helvete, vi stod pa 2 olika stallen och alla 4 var oroliga i 2 timmar. Da gick vi och at och sen ringde mamma och sa att de ionte fatt med mobilen och vart dom hade vantat pa oss, en helt stort missforstand. Men imon ska vi ata och se pa bio i lyx! Hoppas alla har det underbart!!!

Louise - saknar Fredrik(L)
Jennie

In thailand!


<3

Hejdå sverige! <3 Kommer sakna min fredri, älskar han av hela mitt hjärta <3

Fredag

Dagen började med att jag mötte carro på simhallen för att fixa intyget till polishögskolan. Träffade Marie där och berättade om onsdagen. Hon tyckte det var förfärligt och ville veta vem det var, men vi vet ju inte vad hon heter, men Marie ska kolla på det. Hon sa även att hade vi sagt till i onsdags så hade hon hjälp oss även om vi inte hade med pappret. Det blev jag mycker irriterad på. Men men hon är söt.
Efter det körde jag ner till neptunuskliniken för att ta andra sprutan av twinrix och 5 av polio. Twinrix är jävligt obehaglig om nån vill veta. När det var klart körde jag hem för att sedan halv 1 hämta pojken.
När Fredrik kommit fram åkte vi hem till han så han fick duscha, byta kläder och äta. Sa hejdå till veronica och paulin ifall jag inte kommer dit innan thailand.(är ju bara 3 dagar kvar)
Sen bärde det hem till mej och pojken gick och la sig eftersom han jobbat hela natten. Då tyckte jag att coffe kunde komma hit en stund så det gjorde han.
När Fredrik vaknat så körde jag och Coffe iväg till kvantum för att handla mat. Mycket folk! Sen åkte vi hem och började på maten som var hamburgare och pommes. Det var gott, söta pojken gjorde maten. Men självklart var det jag som fick diska och fixa i ordningen köket. Mycket elakt tycker jag, pojken hjälpte till lite men ändå elakt! Så nu är jag inte så glad längre. Ska iaf var en myskväll nu med tv/film! Hoppas att jag blir på lite bättre humör, vi får se!
Skulle börjat packa idag med inför thailand men börjar med dej imon när jag ska dammsuga och tvätta. Det börjar nog bli dax att hitta lite kläder och de viktiga sakerna jag ska ha med!

Hoppas alla andra har haft en bra dag!

TRE DAGAR TILL PARADISET! DET SKA BLI SKÖNT! <3<3 JENNIE OCH JAG LÄNGTAR!


PUSSSSSS<3

Torsdagen i Halmstad

Idag har jag spenderat dagen i Halmstad men det var inte då allt började.
Jag sov över hos jennie i natt för att det var tjejkompisar till Marcuz som skulle sova över. Så när jag åkte hem tidigt för att kunna bege mig till Halmstad så hittade jag ett skökigt kök, lite sprit och 2 i min säng som inte brukar ligga där. Jakob och en av tjejorna hade legat i min säng under natten, INTE OKEJ! Hon skämdes som fan om nån vill veta. Tror jakob gjorde det med!
Sen var det skålar glas och lite jäger och cider i köket och 1000000000000000000 colaburkar/flaskor i Marcuz rum. Så skällde lite på han och sedan cyklade ner till stationen för att ta tåget neråt.
När jag väl var framme fick jag vänta lite på faster och farfar som var överlyckliga av att jag kom. Så åkte hem till faster och käkade goda frallor till frukost.
Eftter det begav vi oss ner till stan för lite shopping, shoppade lite trosor,en tröja, alla hjärtans dag saker till pojken och lite sånt. Och när jag och faster var på väg in till buttericks så blev jag intervjuad av typ hallands nytt eller nått. Fick ge tips på en bra alla hjärtans dag får se om detta kommer upp på play på internet, lägger upp det här då;)
Sen var vi och fika och sen ville vi hem. Då föreslår jag att vi ska gå in i en musikbutik. Då finner min kära faster en bild på sin idol, sin kärlek BJÖRN SKIFS. Det var typ en stor bild 2*2 meter i hårdpapper. Då frågar hon om man kan få köpa den och hon lyckas med detta och betalar 20 spänn. det pinsamma är att vi gick med den genom stan och folk tittade så grymt mycket att det var pinsamt!
Sen var det hem till faster igen och käka god mat. Till slut så var det tid för att åka hem. När man står på perongen kommer faster senitmentala in och hon börjar gråta som bara den. Hon gör alltid det! Men hon är söt, betyder ju bara att hon älskar mej!
När väl jag kommit hem märktes det att Marcuz tog min utskällning på riktigt och hade städat upp i köket, fick dock ställa mig och diska de sista kastrullerna. Jag fick iaf Marcuz att fixa Nazzes låda och i duschen som han ännu en gång har skitit i, man jag slapp denna gången iaf! Sen satte jag mig framför tv och kunde koppla av.

Kan ju säga att det har varit en händelserik dag! Hoppas alla andra med har haft det!


Tack och hej för denna torsdagen!!
Älskar att min pojk kommer hem imon så man får pussas!

PUSSSS<3

Onsdag

Dagen började med att jag blev väckt av småflickor som ringde och fråga om jag kunde sova borta ikväll så två av marcuz tjejekompisar kunde sova över här. så ikväll blir det pj party hos jennie!<3
Idag har även jag och jennie växlat pengar till baht, 4000 baht blev det. Sen handla vi lite så jag kunde åka hem och göra potatismos och köttbullar.
Strax därefter åkte jag och Carro till simhallen för att fixa intyg till polishögskolan. MEn när vi väl kommit dit sa hon där att vi var tvungna att ha med oss papper så det var bara att åka till henne och skriva ut det. Men den krångla så det tog en stund. När det väl var fixat så åkte vi tillbaka dit. Då sa den j-vlen där att dom skulle stänga då. DÅLIG SEVICE!! HATAR HENNE! Så ska försöka fixa det på fredag.

Snart är det match mot alingsås, hoppas vi vinner.


PUSS<3

Tisdagen

Imorse väckte jag min söt pojkvän med frukost på sängen, var ju tvungen att fjäska tillbaka. Han gillade den. Sen satt vi bara och myste fram till att han skulle åka hem för att gå på hemvärnsmöte.
När han hade åkt iväg bestämde jag mig för att bara njuta av dagen fram till fotbollsträningen. Den gick inte så bra eftersom jag har sån jävla skav efter min och pojkens gångtur i söndags. Så var bara med till och från.
Sen var det bara attt köra hem och ta lite käk och lite glass! GOTT! Nu är det bara sitta framför tv och mysa. Imon åker pojken ner till malmö för jobb, men han kommer hem igen på fredag så hinner se han innan jag åker. Är bara några dagar kvar.


Älskar Fredrik så grymt j-vla mycket att det är obeskrivligt!<3

Nazze sötnosen är DUKTIG!! :D

PUSSSS<3

Måndag :)

Imorse blev jag väckt av sötnosen med frukost på sänge, han lurade mig att han skulle på toa sen kom det SÖTA frukosten. Han är så fruktansvärt söt. Precis när vi käkat klart ringde hans mamma och ville ha hjälp med bilen nere istan. Så jag körde ner och vi hjälpte henne med att styra in bilen på en parkeringsplats, batteriet hade typ dött och gick inte att få igång. Sen gick vi och tog en kaffe på expresso house. GOTT! Och fick träffa några av Fredriks sysslingar. Sen handla vi lite på kvantum och körde sen hem.

När vi kom hem åt vi semla och kollade på walk the line, den är grymt bra! Sen gjorde vi god mat, spagetti med baconsås. Sen var det bara att bege sig till handbollen. Sista träningen innan jag åker:( På onsdag är det sista matchen innan thailand och kanske den sista för igår,(vet inte när säsongen är slut!)

Om en vecka sitter jag och Jennie på flyget ner till thailand och jag bara älskar det! Kommer sakna min bästa pojkvän. Hoppas han får utlandstjänsten så han har nått att göra han med. Dock blir det en månad längre väntan på han men då slipper han vara borta 6 månader nästa år.

Nu sitter vi och kollar 6:an och snart är det dax för sängen.
På lördag blir det fest hos Emma och linnea! Linnea och Ida kommer ju hem på tordag för att de ska fira Emma och Linneas födelsedag och jag älskar det. Ska bli skoj att se dom igen och höra mer om hur dom har det där uppe.

Hoppas alla andra har haft en underbar dag!


PUSSS<3

Söndag :)

Eftersom jag och pojken tjocka oss igår så gick vi 1,4 mil idag. Vi gick hem till han och tog lite kaffe prata och sen gick hem igen. Fick lite skav men inte så farligt. Annars så har det inte hänt så mycket idag. Nu ser vi på spiderman, hoppas också att vi orkar se walk the line. Så mys med pojken! Jag älskar det!
Fredrik är bäst på jorden älskar han så mycket!<3

Katten är duktig och söt!
Imon är det en vecka till Thailand!! :D


PUSS<3

Lördagsmys.

En dålig dag på jobbet natten till idag, bara gick back. Fick dock dricks på 150kr, det gillade jag. Det var några från nya zeeland eller australien.  Det var folk från hela världen där typ, underar bara hur man hittar till lilla varberg. Sista halvtimmen var mysig på jobbet, snackade med en tjevlig svensk, en svensktalande fransman och en svensktalande mexikanare.

Idag väcktes jag av rinklockan halv 11 då en granne sa att vi spelat för hög musik inatt, maarcuz såklart. Skulle de hända igen så skulle hon anmäla det till styrelsen. Mamma och pappa lär inte gilla de när dom hör de.

Nu är pojken hemma iaf, det är grymt mysigt. Åker ju snart ifrån han:( Han vet iaf att jag älskar han! Nu är det bara 9 dagar kvar sen är det 2 månader i thailand och det finns inget annan än älska det! :D

Gjorde bakad potatis somkk blev lite misslyckad men ändå god. Det är alltid gott! Pojken är söt som hjälper till. Kvällen framöver erbjuder tv, film, chips och dipp. Och massa pussande med pojken. UNDERBAR kväll. Hoppas alla andra får det med!

På nazze fronten så har det varit lugnt :) Det gillar jag!


PUSSS

Mycket folk, fredag är gott.

Idag tog jag lite sovmorgon och njöt av att bara ligga i sängen. När jag väl kommit upp tog jag mig en frukost som inte var alls så god.
Nyss var jag och handlade på kvatum och det sög. Det var jättemycket folk, fick ju knappt att gå där. Marcuz hade dessutom beställt listerine men sa inte vilken så stod och vänta i 10 min på att ungen skulle svara men det gjorde han inte så det får han f-n fixa själv då. När jag väl åkte därifrån kändes det som en kille tyckte att jag hade kört på en bil för att stog och titta som fan, verkade till och med som om han skrev upp regskylten, men aja han får tro vad han vill. Hoppas han inte gjorde de och att jag får skit för nått jag inte gjort. Han ägde ju inte ens bilen.
Senare kommer coffe komma förbi och tjöta. Det ska bli skojskoj. Ikväll är det äta god tacos och sen vidare till jobbet på harrys 22-02.30. Jag hoppas det går bra så man kan få en liten bonus när man är i thailand.
Och den som vill mobbas så har nazze ännu en gång björnat i duschen och det suger fett mycket, han får f-n lära sig:@

Saknar dej hjärtat! Älskar dej Fredrik!

PUSSSS <3

Torsdag, Gekås...

Idag var jag och Jennie på Gekås och handla inför Thailand, gick på 400kr och det var inget speciellt jag köpte. Börjar fundera mer och mer på packningen nu och få ihop allt som ska med. Packlistan är gjord men känns ändå som om jag kommer glömma nått till slut.

Blev i alla fall match igår och det blev vinst så det var svingott. Jag gjorde ett par mål med så det var väldigt skoj. Är dock bara med på en match till innan jag åker.

Imorgon är det bara en lugn dag, jobb på kvällen och så kommer pojken hem och jag älskar det! Katten blir galen hemma för han vill inte gå ut i snön, köpte en spade till lådan så får ordningen på den. Det är synd om han, han jamar och vill ut, istället ligger han inne, myser och springer runt. Men han är söt!


PUSS!<3

:)

GLAD!<3

Allt är underbart!

Igår var det en jobbig dag för bästa vännen men vi var ute och gick och tjöta i nästan 2 timmar, det var mysit. När jag kom hem dock hade lilla nazze björnat i duschen och det var inte skoj. Fick fixa det mitt i natten. Idag har jag varit på stan och fixat lite saker och handlat.
Idag är det 13 dagar tills jag och jennie beger oss till thailand. Mamma och pappa är ju redan där, lite avis pådet. Men snart!

Tycker det kommer blir jobbigt att åka ifrån min söta pojkvän, jag hoppas bara att han orkar gå här hemma i kylan och tänka på mej. Vet iaf att vi kommer klara de för vi älskar varandra så pass mycket. Vi kommer dock knappt träffas innan jag åker med det gör inget!<3

Jag känner mig lite vuxen nu här hemma när man måste handla, tvätta imon, städa och ta hand om allt hemma eftersom marcuz är helt lat.

Hatar att det snöar så mycket ute, det gör att man bara vill sitta inne och göra inget. Men det är lysigt att planera thailand och njuta av  att det snart bär av.
Imon ska bästa jennie på arbetsinterjuv i stockholm för att kunna få jobb på disneyland i france. Jag hoppas det går grymt bra för henne.

Ha det underbart alla vänner! <3


PUSSS!<3

RSS 2.0