Ao nang

Tisdag 23 feb

Idag at vi frukost pa rummet, det blev knackebrod och skinkost, sedan kopte vi oss lite vatten och gick tillbaka for att vanta pa bussen som skulle ta oss till ao nang. Efter 20 min vantetid ringde jag till travel... och de sa att de
genast skulle skicka nagon. Totalt stod vi i 40min och vanta pa bussen och nar de val hade kommit sa fick vi inte ens plats i bussen. Sa chafforen pratade med en kille och sedan fick bara jag och jennie aka en egen taxi och det var guld. Foresten innan vi Sen hoppade vi av bussen, fick marke att vi skulle till ao nang och hoppade pa baten. Vi satte oss hogst upp och njot av solen och vinden. Forresten sa "glomde" jennie sin ring pa rummet trodde hon sa hon kollade en extra gang for att jag sedan sag den pa hennes hand dar hon hade satt den under natten! HAHA!
Under sjalva batresan markte jag aven att mina solglasogon hade gatt sonder sa hogst pa listan blev ett par nya. Det tog ca 2 timmar att resa till ao nang plus att vi fick vanta lite med. Nar vi skulle hitta hotell stannade vi forst vid ett stalle som hette green park och dar var det en jattefin bungalow men lite for dyr och sa fanns det en budget dar inte ens taket var helt utan att djur kunde krypa hur dom ville sa NEJ blrev det pa den. Sen kollade vi ett till som var fullt sa vi blev utlurade till langt ute i stan till ett mysigt boende men som sagt det var langt. Sa vi akte tillbaka och gick over gatan och hittade Yellow Sun for 500b natten, vralhungriga som vi var tod vi det och skyndade oss till donken och at stora malet. Det var lite skoj i kassan dar for jennie och han i kassan fattade inte varandra ett skit och det var sa javla skoj att han knackte sig at henne. Nar vi kom tillbaka efter vi kopt vatten som vi tankte lagga i kylen markte vi att vi inte hade nan och inte heller nagon tv! Sen blev det shopping lite, vi kopte oss dricka pa starbucks, ett par solglasogon till mig, ett linne och varsin troja att ha nar vi snorklar.

Onsdag 24 feb
Idag tog vi sovmorgon och gick upp 12. Vi packade och tog var frukost pa subwag, gott var det! Sen vandrade vi ner till stranden och la oss pa sarongerna i skuggan. Dar trafffade vi en svenska tjej fran vannersborg, Linda som vi pratade lite med, en trevlig flicka! Vi pratade pa och bestammde sedan att vi skulle ut och ata tillsammans pa kvallen eftersom hon nu reser ensam. Pa stranden gick aven jag och jennie kollade aporna 2 ggr, andra gangen tog vi med kameran sa vi fick lite kort, jag hade aven en apa som hoppade upp pa mina axlar. Darefter gick vi till rummet och vila tills vi skulle traffa Linda pa donken. Vi gick nastan direkt och satte oss och at en jattegod buffe med allt mojligt for 250b. Vi satt dar nog i 2 timmar och prata och at. Mys! SEn kollade vi lite shopping. Linda kollade aven vad en bambutatuering kostade for hon ville gora en innan hon aker hem(1mars) Shoppingen idag iaf blev ett solstick till jennie, 2 par billabong kortbyxor och en god choklad dryck.

Torsdag 25 feb
Idag steg vi upp halv 10 och packade vaskorna for stranden, vi kakade forst frkost genom ett kop av av en jordgubbsyoghurt, apelsinmjolkdryck och varsin banan nutella pannkaka. Grymt god frukodst! Nar vi at var frukost kom Linda forbi som var pavag till sitt nya hotell som nu ligger precis bredvid oss. Jag och jennie gick iaf ner till stranden och kopte oss en tur och retus biljett till West railay beach. Vi akte dit och snorkla men det var inget att se, vattnet var grumligt och stenigt. Det borjade sedan blasa upp och bli molnigt sa vi akte tillbaka sen. Vi sag dock pa stranden att det var ett brollop pa g, sott som fan. det ar ett sadant brollop man vill ha! Nar vi kommit tillbaka efter att vi spanat in longtailbatsforaren och vart med om en blasig fard kom vi hem och la oss och vila. Pa kvallen sen traffade vi linda igen och gick till en mysig resturang och at chicken cashewnut, hur det nu stavas, men det var grymt gott. Sen kollade vi runt lite och bestallde en trip tills imon och lite sa. Sen var det dax for hemgang, vi och linda skulle upp tidigt sa. Men fick iaf prata med den finaste killen pa jorden pa kvallen. Alskar dej FREDRIK! <3

Fredag 26 feb

Idag steg vi upp 8 for att aka pa var trip med paddla kanot och rida pa elefanter. Vi skyndades oss och tog frukost pa 7 eleven , kopte varsin ham och cheese toast och varsin bananshake! Sen stog vi och vanta pa bussen en stund. Chafforen var typ tokigt, han korde okej men drack ol, plus att han var skoj! Vi korde i typ 30 min innan vi var framme vid paddlingsstallet, vi akte med 4 japaner, 3 tyskar och 2 indier typ. Vi korde igenom berg och lite sa. Vi traffade aven apor och pa andra stallet sa var det indierna som fick en apa pa sin kanot och fick den sjukaste paniken, de valte med sin bat och hade med sig 2 kameror i fallet, inte alls skoj. Det var aven en liten pojke som larde paddla typ. Han var forjavlig for han skvatte vatten som fan och retades sa. Sen akte iaf alla tillbaka och vantade pa att det skulle ta oss vidare. Vi akte till ett stalle dar vi skulle ata och det var en mycket god lunch. Sen fick vi vanta dar ett bra tag sa vi passade pa att hoppa ner i kallvatten som fanns dar, det var jattefint och jatteskont. Sen korde de oss vidare sa vi red pa elefanter men det var sadar har ju gjort det forut. Indierna red sjalvklart inte pa dom! Men sen var det en liten elefant som visade vad han kunde och jag fick ligga ner och fa elefantmassage som var hans snabel som slog lite, sen barde det av hem. Nar vi var tillbaka la vi oss och sov lite, sen gick vi ut och at pizza och Linda shoppade sonder nu till alla darhemma eftersom hon aker snart. Och nu sitter vi har och fdar se hur morgondagen ser ut!

ha det sa bra alla!

Jennie halsar for fullt!

Louise hjarta pa dej alskling, saknar dej!

Kommentarer
Postat av: Linnea

Faaaan vad avis man blir, Jag vill med vara på semester :D ! hhi! Hoppas ni har det toppen. Saknar dig !!

Puss <3

2010-02-27 @ 19:06:38
URL: http://lanajia.blogg.se/
Postat av: yvonne farfar roger

vi tänker på dej och hoppas att du och jenny har det mysigt.var rädda om er tusen kramar vi hörs

2010-02-28 @ 19:58:53
Postat av: pappa

jaha och vad händer nu då? Nyfiken som en strut!!

Vi har börjat vänja oss vid kylan nu, brrr!!!

2010-03-01 @ 17:34:58
Postat av: Älskling

Hej älskling! Det låter som att ni har det bra! Hoppas ni har skoj! Älskar dig! <3

2010-03-02 @ 13:57:30
Postat av: Louise

Linnea : Jag kan forsta det, hoppas ni har det bra. Saknar dej med! PUSS<3



Farfar roger: tanker pa er med. Det gor vi, ha det sa bra! <3



Pappa: det ar bara att lasa vidare <#



Alskling: jag bara slakr dej<3

2010-03-04 @ 14:05:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0