Hej fran Kata.

Sondag 21 feb
Idag borjade vi med att ata varan "goda" frukost for sista gangen, sen var det bara upp till rummet och packa vaskan for att vi skulle bege oss till kata omradet. Vi fick betala 2800baht for 2 natter, och det var dyrare an vi trodde att det skulle vara. Sen tog vi iaf enn tuktuk till kata for 400baht och checkade sedan in pa golden beach house som kostade 1600 baht for 2 natter. Sedan gled vi ner till stranden och la oss dar. vi kopte oss en god macka och bada och njot. Det blev dock godare framat kvallen, man satt inte och svettades som en gris vid 4. :) Sen gick vi till hotellet och fixade iordning oss for att ga ut och kaka. Vi at pa ett fint stalle for 200 b, da fick vi flaskgrillspett och bakad potatis, gott! Sen gick vi runt och shoppade och sedan drack en kokosnotshake ur en kokosnot. Shoopingen idag blev en taring, en fin gul vaska och 2 filmer.

Mandag 22 feb
Idag gick vi forst till ett litet frukoststalle dar vi fick 2 mackor, tee och jos fpr 100b. Sen gick vi ner till stranden och lag i den goda skuggan och laste bok typ. sen gick vi hem igen for att kopa oss lite cola och ta en oilmassage, vi gick dock ner till stranden fore massagen for att ta lite kort och sedan gick skit svettiga till massagestallet och fick den goda massagen. Denna gangen var det grymt mycket battre an i patong, hand och fotmassagen var grym plus att jag fick behalla min bh pa. De som jobbade dar trodde att jag och jennie var tvillingar och ville inte ge sig med det, men till slut fattade dom. Sen gick vi ater till hotellet for att fixa oss, vi gick sedan ut och at en treratters middag med vitloksbrod, och varm reaaten som vi trodde var kott men som var fisk, baraccuda, och till efteratt frukt, en av dom kallar vi fotsvettsfrukten. :) den var inte sa god. Nu ska vi snart bestlla en resa till ao nung sa ska vi resa dit och bostta oss dar ett par dagar.

Hoppas alla har det grymt bra i snon dar hemma.

Jennie halsar igen till alla
Louise alskar min pojkvan mer an nagot, saknar dej! <3

In Thailand <3


Kommentarer
Postat av: Mamma

Hejsan gumman!

Ja, man lär sig av sina misstag, jag tänkte på fisken som ni trodde var kött :-))Fråga härdan eften. Ni verkar må toppen. Vi hörs kram mamma/pappa

2010-02-24 @ 19:58:55
Postat av: Louise

Hej mamma!

Haha det var grymt skoj! Men det kan nog vara bra det! Det gor vi, alskar er! <3

2010-02-25 @ 17:03:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0