01-10-2011

Äntligen ska jag klippa mitt hår och färga om luggen, tror de kommmer bli finfint. Första ska jag bara en runda till arbetsförmedligen med. Snacka massor om allt tror jag de blir. Får se hur de går och vad dom säger.
Ikväll är de träning och kanske en runda springning innan, vet vet?
Hoppas alla får en toppendag!


PUSS!

01-06-2011

Hoppas alla har en bra fortsättningen på året. De har jag i alla fall. Myser hemma hela tiden med världens bästa kille. Har dock jobbat 2 dagar i rad och har sån träningsvärk från cyklingen igår, helt sjukt. Vaden plågar mig! Så de dåliga med jobb var att vi kom aldrig i väg till Asia Spa igår och inte i dag heller. Pojken och jag har vart och kollat fotboll hela dagen, trettondagars cupen. De var kul, brors lag har gått till final men vet inte hur de har gått än. De går säkert bra. Men de jag skulle komma till var att vi ska försöka komma dit imorgon, om man inte behöver boka för de har vi inte gjort än. Vi hoppas bara på de bästa och att jag verkligen inte behöver jobba.

Xoxo

Ha de bästast alla!<3

01-04-2011

GOTT NYTT ÅR ALLA OCH EN GOD FORTSÄTTNING. Hoppas helgen varit bra och att ni njutit lika mycket av nyår som jag har. Jag var ju som sagt uppe i Idre för att fira och åka skidor. Blev dock inga skidor men vi hade de grymt trevligt ialla fall. De bästa på hela nyårs helgen var nog ändå när vi, jag, pojken, Frida och Magnus var ute i snön och myste med varm choklad och bara njöt av livet. 12 slaget var också mycket mysigt, bästa nyårspussen genom tiderna. Fredrik Sturesson är så sjukt söt! Sen var de jättefint när raketerna lyste överallt, vi hade stuga högt upp så de fanns massa fina fyverkerier över allt. Helt enkelt var hela resan var en rolig och trevlig upplevelse.
Nu är pojkvännen ledig en vecka till så nu ska jag bara njuta av att kunna umgås med han. Vi har inga stora planer förutom åka till Asia Spa imorgon och njuta och på torsdag blir de nog kolla fotboll. Sedan finns de en liten tanke om att åka någonstans för att åka skidor, blev ju inga i Idre men är lite sugna på att åka.



XOXO

God fortsättning alla<3

RSS 2.0