Nu ar det Jennie som skriver! :)

Louise sitter for tillfaellet och och snackar med Fredrik paa skype, saa jag skriver i staellet, och eftersom inte Fredrik fattar alla a och istallaet for det vanliga ska vi nu forsoka skriva med aa ae och oe :P

Loerdag 27 februari
Idag gick vi upp och aat varsinn banashake och Louise en kokos,nutellapannkaka som hon tyckte var helt okej. Sedan tog vi en longtail baat til cave beach, dar det var lite svaart att hitta skugga, men tillslut hittade vi en fin plats under ett traed, vattnet var fint och skoent! Det blev dock vaeldigt laagt vatten framaat eftermiddagen saa det blev vaeldigt stenigt i vattnet. Vi tog en macka och shake och sen aakte vi hem igen.
Naer vi gick ut paa kvaellen var inte Linda med foer att hon skulle traeffa naagra andra utanfoer stan. Vi aat en god thaigryta foer 90 baht och sedan gick vi runt lite och bestaellde snorklingtur tills morgondagen foer 750 B var. Efter det bestaemde vi oss foer att ta en back-shoulder-head massage foer 250 B, gott vare! Sen sae tog vi en cheeseburgare pae donken och testade cheesepommes. Sen gick vi hem till vaert underbara rum med ac OCH flaekt<3

Soendag 28 februari
Idag gicg vi upp tidigt foer att komma ivaeg till snorkelturen till Hong Island, som vanligt kom vi upp lite senare aen vi borde. Sen aat vi frukost paa 7eleven och sen vaentade vi paa bussen som skulle ta oss ner till baaten. Vi aakte longtailbaat med ca 25 andra, bland annat en snygg spanjor (tyvaerr hade han flickvaen). Vi aakte ica 50 min innan vi kom till en vacker lagun! Viaakte igenom en liten oeppning foer att sen komma in ett stort, runt "rum", det var verkligen jaettefint! Efter lagunen aakte vi idare till en fin strand daar vi bada och snorklade i 1,5h. Snorklingen var saadar och det var ganska mycket jellyfish, saa det blev aendaa mest bad daer. Sen aakte vi vidare till staellet daer vi skulle aeta. Det var vaeldigt fint daer men maten var inte speciellt god, saa vi aat mest ris med saas chlite slibbig kyckling. Vi satt vid ett fallfaerdigt bord tillsammans med en finne och spanjorerna "faar ju kolla paa naat naer man inte kan se den soeta!" - Louise. Det var en aeven en aeckelgubbe som hade vaersta braennsaaren paa axlarna, riktigt fet, bar smaa speedos och tog massa bilder och filma massor. Efter maten aakte vi till en jaetteliten stenig strand, skulle nog varit bra snorkling, men vi blev trillsagde att inte snorkla daer foer att det var "foer stenigt" och vi skulle bara var daer i en havltimme, saa det blev ett snabbt dopp ochsen vidare. tror inte ens att vi var daer en halvtimme. Sen aakte vi i ca en timme innan naesta stopp. Daer stannade baaten vid ett  "berg" och vi fick hoppa fraan baaten och snorklade i 45 min bland  reven. Det var jaettefint och mycket att se! Vi saag dock ingen nemo-fisk (clownfisk) som de hade lovat, men vi saag liknande doris-fiskar iaf :) Sen saa bar det av hemmaat. Vi braennde vaara laar saa dem e roeda, lite ansikte och Louise lite paa sina armar. Naer vi kommit hem till vaarat rum var vi vrallhungriga! Saa vi smsade Linda att det var dags foer kaek. vi aat god sweet&sour och Linda att en jaettestark soppa! Sen koepte Louise ett haarsaenne foer 60 b, vi koepte aeven lite lotion o saa. Sen tog vi en frapuccino paa starbucks, och eftersom linda skulle aaka hem dagen daerpaa fick vi massa solkraemer, myggspray m.m. :)

Maandag 1 mars
Vi hade precis vaknat naer Linda kom in i rummet, utheckad o klar. Saa vi slaengde paa oss klaeder och gick foer att kaeka frukost. Det blev en chesse&ham smoergaas  fraan ett litet staand och en chokladdryck foer Louises del och iste foer oss andra. Efteraat gick vitill vaarat rum och satte oss framfoer ac:n och njoet av kylan samtidigt som vi lyssnade paa musik. Sedan boerjade det bli dags att dra sig, foer Linda skulle skaffa sin tatuering idag.Vi var daer 30 min och sen saa var han ytterliggare 30 min sen innan vi ringde efter honom, men daa var han naestan framme. Efter mkt omflyttning av tatueringen saa hamnade den paa ryggen, men daa hade han gloemt att hon skulle ha den i bamby, saa han boerja plocka fram riktiga naalar innan vi paaminde honom. Tatueringen tog ganska exakt 2 timmar, saa under tiden naer jag och Louise boerja bli hungriga gick vi och koept varsinn pannkaka och tog med en till Linda ocksaa. Tatueringen blev vaeldigt fin iaf, vilket var vael tur det efter allt hans kraangel. Sen fick vi naestan springa till hennes buss, men som ur var saa var den 15 min sen (som alltid i Thailand). Sen blev det hejdaa-kramar och avvinking och sen gick jag och Louise ensamma tillbaka till vaarat rum. Daar njoet vi utav kylan och laeste lite bok, musik och vila. Sen blev det utgaang till samma staelle som igaar, samma mat med, foer det var grymt gott! Sen blev det en del shopping. Jag koepte ett linne och ett till haarband, och Louise koepte 3 filmer, crocs och en bikini och mer solkraem. Sen gick vi tillbaks till rummet foer att sova :)

Louise halsar naturligtvis till allihopa, jag med foer den delen :P
Hoppas att du fattade vad det stod nu Fredrik ;)


Kommentarer
Postat av: Mamma

Roligt att höra av er! Ta nu en longtail båt till Long Beach oss snorkla vid revet så ni får se hajarna! Dem är INTE farliga. Njut även av en god club sandwich vid restaurangen (den som ligger sist på stranden). Vi skulle utan tvekan gärna vara tillsammans med er.

2010-03-02 @ 20:10:59
Postat av: Älskling

Ja nu fattar jag mer ;) Tack för det Tjejjer ;) hehe. Ni verkar ha det bra iaf. Hoppas det! Kramar till Jennie! Massor med Pussar TILL MIN ÄLSKLING! <3

2010-03-03 @ 14:09:37
Postat av: Louise

Mamma: Var pa longbeach idag och simmade men ar det om man star och tittar ut mot havet sa ar det pa vanstra sidan? Alskar dej!



Kaeleken: Vabra! <3 Vi har det jaettebra! Massor mer pussar till dej den soetaste pojken pa jorden! <3

2010-03-04 @ 13:27:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0