Heey

29 mars forts.
Efter vi suttit vid datorn gick vi och käka på sportbaren! Guld! Vi åt indisk curry som smaka som den vi gör hemma! Sen'efter de tog vi taxi till haadrin för at kolla läger på stranden där partyt imon ska vara! Det tog ett tag innan vi hitta till stranden men detr fanns gott om shopping där mm. När vi hitta så var det ganska så lugnt! Det för mycket folk och inte för mycket liv, var bara 2 eller 3 barer igång. Vi satte oss vid dropinbar och träffade snabbt på en svensk och 1 engelskman och 1 kvinna. Där satt vi och tjöta, lyssna på musik och kollade eldshower. Sen när vi tyckte det var dax att gå vidare satte vi oss vid en reggiebar typ och lyssna. då kom det fram 2 killar, en candadensare och en fransman och tjöta på, de var ritkigt pratiga och trevliga! Det kom också en söt liten bäbiskatt som jag klappa, SÖT var den och lite rädd! Strax efter tyckte vi det var dax atty åka hem så det blev taxi hem.

30mars fullmooonparty
Idag tog vi sovmorgon till 11 vilket var sjukt skönt! Sen tog vi oss frukost och la oss på stranden. Det blev där hela dagen fast det var lite molnigt, sen var det bara hem och fixa sig till partyt! Först käkade vi och sen taxi till stranden. det tog ca10min. När vi var framme och kom ner på stranden var det inte så mycket folk som vi hade trodd men självklart blev det allt fler mot natten. Vi gjorde inte så himla mycket under kvällen, vi drack lite baccardi eftersom vi tyckte att bucket hade varit enkelt att bli drogad, genom att nån häller i nått, men vi höll för våra småhål i flaskorna! Och vi blev inte drogade eller var inte för fulla heller för dom som ville veta!  Under kvällen hade många barer eldshower, vi dansade faktiskt med av kille som jobbade med de och sen fick jennie även en eldpinne han tyckte att hon skulle dansa med!! HAHA! Under kvällen gjorde vi även neon målning på kropen, coolt var det men ganska dyrt, har bilder på det sen! Jag gjorde iag'f en drake på armen och jennie typ blommor! Haha annat roligt var alla dom som sålde bucketsen, dom var helt sjukt galna! Dom bara skrek hade gratissaker mm bara för att man skulle köpa av dom. Så jävla skoj! Sen så var det så jävla varmt på stranden att vi var tvugna att gå upp på gatan ett tag, där hittade vi snabbt ett ställe som sålde halsband där de skrev sitt namn på thai! så det köpte vi, jättefina! sen satte vi oss på en trottoar och tittade på folk då kom det fram 2 killar från värmland! Roliga och trevliga pojkar, dom tjöta på, tydligen så var det ett "par" med! haha men dom lättade upp stämningen och vi kände oss inte lika trötta fastän kl var typ 3 på natten. där fick kvällen nog ta slut ändå, vi köpte oss den torraste pizzabiten i våra liv, käka den och fick vänta på en taxibus i en hasltimma för att sedan åka hem. Vi la oss typ 4 och var skit trötta!

31mars
Vi sov länge idag, vaknade upp vid 12 och käka frukost halv 1. Sen blev det bara stranden, det var moligt idag med plus att vi hörde åska en lång bit ifrån, fram till sen eftermiddag. efter det fixa vi oss och satte oss vrålhungriga på vår sportbar! Maten tog långt tid vilket vi inte uppskatta! sen när maten väl kom var vi i himlen. :) sen blev det bara att sätta sig här och sen vet vi inte riktigt vad vi ska göra. imon åker vi iaf till khao lak till mormor och morfar! GULD!
GRATTIS TILL FASTER IDAG(L)

Jennie pratar med sin mamma så hon har inget bättre att skriva! :)
Louise vet inte vad hon ska säga:(

Ha det bra hemma! Puss på er söta! (L)

Kommentarer
Postat av: Mamma Eklund

Efter att läst vad som skedde på fullmoonspartyt kan jag vara lungt, man är ju lite orolig efter allt man läst. Bra tjejer att ni hade flaskor.

2010-03-31 @ 16:01:15
Postat av: Michael Heland

Bra att inget hände :) och roligt med neonmålningar :D och torr pizza e inget gott :(

Ha det bäst :D

2010-03-31 @ 18:13:54
Postat av: Louise

mamma: ja jag vet!(L)



Micheal: japp! detsamma!

2010-04-02 @ 14:26:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0