Fina, underbara Lipe!

Hej alla!

15 mars
Nu har det gaatt en maanad, det gaar fort, det aer aendaa skoent att det aer en maanad kvar! Livet flyter paa iaf. Idag tog vi iaf en dyr och inte saa god frukost paa hotellet. Jennies mat soeg! SEn gick vi genom centrum till sunrise beach foer att paa montain resort som mamma och pappa hade tipsat om men vi tolkade det fel saa vi gick till view point resort, daer saag man inget alls! Haha det soeg. Vi saag sedan att det andra laag paa andra sidan stranden men det faar vi ta imon istaellet! Sen gick vi i alla fall tillbaka till vanliga pattya beach som vi bara aelskar! SEn naer vi skulle aeta saa tankte vi att vi skulle testa naagot nytt, det blev french toast med vitloek. HAH! Vi gick chokladtopping och sirap till med det var fan det vaesta vi aetit typ! USCH!!! Sen la vi oss lite till och sen aater till hotellet. Naer vi sedan gick ut foer kvaellsmat saa taenkte vi testa naagot mer nytt det blev en kokosnoetsoppa med kyckling, den var helt okej! Det var bara naagot konstigt lila i! Sen blev det aeven en pannkaka, bananoch nutella med glass, GOTTT! SEn tog vi ocksaa och lyxa med en footscrub foer 200b. Jag gillade det starkt, kittlades lite daa och daa men skoent andaa. MEn foer jennie var det inte bra! Hon fick grymt ont, det sved. SEn hemma vid rummet traeffade vi en svensk som var ganne med oss och han boerjade tjoeta. eller han viska till oss, saa himla tyst en kille kan prata ibland! Sen bara sved det mer paa jennies foetter och jag fick huvudvaerk saa daa la vi osss.

15 mars
Idag gick vi upp och aat frukost paa ett pannkakastaelle, en macka, god var den! Sen boerjade vi gaa mot mountain resort, det tog lite tid och det var varmt! Men naer vi vael var daer var det jaettefint. Vi satt daer och njoet ett bra tag. Tog lite bilder och sen gick hemmaat igen. Vi la oss paa stranden och snorkla och bada. Jennies snorkel har boerjat att laecka in saa foer henne aer det inte saa skoj . Vi har aeven kommit paa att Jennie lider av vitabenisolen-syndromet! Det faer jag hoera, hon hatar det saa nu satsar jennie paa att bli neger ist! SEn satte vi oss paa altanen och laeste innan vi skulle ut och kaeka. Vi tog oss vanlig sweet and sour men idag var den knappt god, den var stark, det verkar som folket paa lipe gillar stark mat! Vi blev inte ens maetta heller saa vi tog varsin pannkaka och sen satte vi oss haer.

Ha det underbart i sverige alla vaenner!

Jennie lider av foetter som svider
Louise lipe aer underbart! Taenker paa dej Fredrik<3

Kommentarer
Postat av: Michael Heland

Illa med maten och fötterna :(

2010-03-16 @ 16:50:42
Postat av: Ljunggrens på Ymergatan

Skönt att ni verkar ha det härligt fortfarande, men tråkigt att den dyra maten inte va god och att dina fötter gjorde ont Jennie! Hoppas att de är bättre nu. Sköt om er tjejer! Längtar efter er.

Kram Mamma Annika

2010-03-17 @ 20:47:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0